Joost West thuis best!

Winkelwagen:

0 artikelen

Meer afbeeldingen

Brown XL lamp

Snel overzicht

Zoet en sereen, de Brown lamp is geschikt voor kinderen van elke leeftijd, dus ook voor volwassenen. Deze aandoenlijke lamp straalt een zacht licht en warme gloed uit.
Deze XL versie is 52 cm. hoog met een dimbare LED verlichting.

BROWN DAPPER & AANDOENLIJK
Het beertje Brown houdt zijn mondje dicht en het is ook aan zijn gezichtje moeilijk te zien wat hij allemaal denkt. Hoewel hij iets wat timide over komt is het een zeer gepassioneerd beertje. Wanneer zijn vriendjes in de moeilijkheden zitten is hij het die zijn instincten gebruikt om het probleem op te lossen.
.

Levertijd: 1 - 2 Dagen

Normale prijs: € 189,00

Aanbiedingsprijs: € 100,00

OF

Details

Zoet en sereen, de Brown lamp is geschikt voor kinderen van elke leeftijd, dus ook voor volwassenen. Deze aandoenlijke lamp straalt een zacht licht en warme gloed uit. Deze XL versie is 52 cm. hoog met een dimbare LED verlichting. BROWN DAPPER & AANDOENLIJK Het beertje Brown houdt zijn mondje dicht en het is ook aan zijn gezichtje moeilijk te zien wat hij allemaal denkt. Hoewel hij iets wat timide over komt is het een zeer gepassioneerd beertje. Wanneer zijn vriendjes in de moeilijkheden zitten is hij het die zijn instincten gebruikt om het probleem op te lossen. .

Extra informatie

brand mr. maria
garantie 1 jaar
Designer Jannes Hak & Lennart Bosker
Afmetingen 52 x 35 x 35 cm.
materiaal kunststof
Lichtbron Meegeleverd
Levertijd Nee